Om oss


Vi är två systrar som började vår fotoresa för många år sedan, när vår pappa köpte hem den första digitala systemkameran. Då såg konstellationen lite annorlunda ut, där Pauline var fotograf och Fia modell.

Pauline läste även media med fotografisk inriktning på gymnasiet och började därefter få lite fotojobb. Bröllop, dop och olika porträttuppdrag.


Fia's fotointresse väcktes på riktigt runt 2016 och det har sedan dess utvecklats massor. Snabbt började även här fotouppdragen trilla in, och det kändes snabbt givet att vi skulle göra det här tillsammans!


I första hand är det häst och hund som vi fokuserar på, detta för att de ligger oss nära. Vi är uppväxta med hästar och hundar är en stor del i våra liv numera. Däremot tar vi gärna emot andra uppdrag och är inte rädda för en och annan utmaning!

Vi är båda bosatta i Fellingsbro, som ligger nära städer som Örebro, Lindesberg och Arboga. Härifrån går det även enkelt att ta sig till Västerås och Eskilstuna. I Fellingsbro ligger även vår studio, där vi kan ta lite mindre uppdrag, då den är begränsad i sin storlek.